In Balans door beweging

COACHING • REFLEXINTEGRATIE • VISUEEL SCREENING

Voor wie Contact

Over mij

Mijn naam is Mireille van der Meer, Pedagogisch Professional, Coach, Rhythmic Movement trainer en Visual Screener! Ik ben getrouwd, moeder van een zoon en ervaar zelf hoe geweldig bijzonder het is om je eigen kind te mogen zien opgroeien!

Ik heb SPH gestudeerd en daarna bijgeschoold door verschillende cursussen en opleidingen te volgen, waaronder de KinderCoach opleiding en in Rhythmic Movement Training International en Visual Screener & Trainer. Sinds 2002 ben ik werkzaam met kinderen in de leeftijd van 0 tot 12 jaar. Al jarenlang werk ik met veel plezier met kinderen, waar ik veel doe met bewegen en creativiteit.

Een van de allerbelangrijkste onderdelen in de opvoeding vind ik, naast een gezonde dosis humor, dat je altijd richting kinderen communiceert over wat je wel graag wil zien. Persoonlijk hecht ik veel waarde aan structuur. Plezier, Ritme en Regelmaat vind ik dan ook erg belangrijk en zijn een rode draad in mijn manier van opvoeden.

Ik ben in het bezit van een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag) en ga ten alle tijde discreet met persoonlijke informatie om.