In Balans door beweging

COACHING • REFLEXINTEGRATIE • VISUEEL SCREENING

Voor wie Contact

Over mij

Mijn naam is Mireille van der Meer, Reflextherapeut, Visual Screener, Pedagogisch Professional en Coach! Ik ben getrouwd, moeder van een zoon en ervaar zelf hoe geweldig bijzonder het is om je eigen kind te mogen zien opgroeien!

Met SPH als achtergrond ben ik mij in de volgende jaren gaan verdiepen en heb ik mij zelf bijgeschoold door verschillende cursussen en opleidingen te volgen, oa RMTi (Rhythmic Movement Training International), Visual Screener & Trainer en de opleiding tot kindercoach. Sinds 2002 ben ik werkzaam met kinderen (en hun ouders) in de leeftijd van 0 tot 12 jaar. Al jarenlang werk ik met veel plezier met kinderen, waar ik veel doe met bewegen, creativiteit en plezier maken.

Als pedagogisch professional vind ik een van de allerbelangrijkste onderdelen in opvoeden, naast een gezonde dosis humor, dat je altijd richting kinderen communiceert over wat je WEL graag wil zien. Plezier, Ritme en Regelmaat zijn de rode draad in mijn manier van opvoeden.

Veiligheid is ook een belangrijke voorwaarde van werken met mensen, en ik ga ten alle tijde discreet met persoonlijke informatie om.